diadesi, mijn tafel

Een design tafel op maat afgewerkt zoals de klant het wenst: daar zorgt de meubelexpert diadesi voor. Ontdek de duurzaamheid en de kwaliteit van de design meubelen die Diadesi met passie ontwerpt en realiseert.

Design eettafels, salontafels en meer

Een moderne eettafel in de keuken, een stijlvolle salontafel in de woonkamer, een knappe wandtafel in de inkomhal of een rustgevend kantoormeubel: diadesi ontwerpt een brede waaier aan kwaliteitsmeubelen in massief hout. Elk ontwerp getuigt daarbij van een tijdloos karakter waarin een strakke en stabiele vormgeving harmonieus met elkaar gecombineerd worden. Wanneer je een blik op de design tafels van diadesi werpt, zal je merken dat het unieke ontwerp daardoor meteen een soort van rust uitstraalt. Wil je graag een design tafel van diadesi in je woning? Dan kan je terecht bij design zaken, interieurontwerpers of andere winkeliers die de meubelen verdelen.

Massief hout van superieure kwaliteit

Om de design meubelen te realiseren gebruikt diadesi uitsluitend massief hout van bomen die in perfecte omstandigheden geteeld zijn. Het is eerste keus hout van hoge kwaliteit dat geen barsten of scheuren vertoont. Om het hout te verwerken in de design tafels wendt diadesi bovendien allerlei speciale technieken aan om het tafelblad perfect recht en egaal te houden. Op die manier garandeert diadesi kwaliteitsvolle en duurzame design meubelen die we bovendien volgens jouw wensen afwerken.

Laat je inspireren door de design meubelen van Diadesi, kies je favoriete tafelmodel uit en personaliseer het meubel zoals jij wenst.
Om de design meubelen te realiseren gebruikt Diadesi uitsluitend massief hout van bomen die in perfecte omstandigheden geteeld zijn.

Technische kennis gebundeld in tijdloos ontwerp

Diadesi voert doorgedreven studies en verschillende testen uit bij het ontwerp en de realisatie van de houten design meubelen. Zo bestaan de design tafels uit zelfdragende tafelbladen zonder zichtbare hechtingssystemen omdat die verwerkt zijn in het meubel zelf. Het is dankzij voldoende vakkennis en een grote liefde voor hout dat we steeds tot een resultaat komen dat zowel het oog streelt als over praktische kwaliteiten beschikt.

 

Design meubelen op maat

Laat je inspireren door de design meubelen van diadesi, kies je favoriete tafelmodel uit en personaliseer het meubel zoals jij wenst. De standaardmodellen zijn immers mogelijk met verschillende afmetingen en afwerkingen. Neem contact op met diadesi via 0475/ 44 04 38 of via e-mail op paul@diadesi.com, bezoek één van onze dealers en geniet binnen de kortste keren van een kwaliteitsvol design meubel in massief hout bij je thuis.